У джипі під Львовом мало не підірвався власник ПАТ «Львівський холодокомбінат» Богдан Копитко

13:29, 29.08.2016
У джипі під Львовом мало не підірвався власник ПАТ «Львівський холодокомбінат» Богдан Копитко

В останній момент Богдан Копитко передумав їхати в злощасному джипі. (Ігор Зінкевич.)

Позашляховик "Мерседес-Гелендваген", який у понеділокі вранці підірвали у Старому Селі під Львовом, належить власнику ПАТ «Львівський холодокомбінат» Богданові Копитку.

Про це повідомляє ZAXID.NET з посиланням на власні джерела.

Відомо також, що у машині на момент вибуху було четверо людей. Усі вони є працівниками «Львівського холодокомбінату», відзначає видання. Троє пасажирів загинули, за життя четвертого нині борються медики.

А от бізнесмену-власнику ПАТ «Львівський холодокомбінат» пощастило.

"Власника підприємства Богдана Копитка, який найімовірніше і був ціллю замаху, в автомобілі не було. За повідомленням джерела, він в останній момент передумав їхати", - пише ZAXID.NET.

На місці вибуху утворилася воронка завширшки з чотири метри, передає при цьому кореспондент TSN.UA з місця події. Усіх загиблих і постраждалого це видання називає охоронцями бізнесмена.

При цьому в Міністерстві внутрішніх справ підтверджують, що джип, який підірвали і обстріляли з автоматичної зброї в Пустомитівському районі, належав ВАТ "Львівський холодокомбінат".

А от глава наглядової ради комбінату - Богдана Копитка там називають "особистістю, досить відомою у вузьких кримінальних колах Львівщини".

"За даними Департаменту карного розшуку Нацполіції, швидше за все, йдеться про "кримінальну боротьбу за вплив між організованими злочинними групами в регіоні", - прокоментував вибух на трасі під Львовом речник МВС Артем Шевченко у Facebook.

Як повідомляля "УМ", під Львовом підірвали автомобіль "Гелендваген", який належав одному з підприємств Львівщини.