Під Львовом підірвали джип "Мерседес-Гелендваген": троє загиблих, один поранений

12:39, 29.08.2016
Під Львовом підірвали джип "Мерседес-Гелендваген": троє загиблих, один поранений

Після вибуху позашляховик обстріляли з автоматів, стверджують очевидці. (Ігор Зінкевич.)

Троє людей загинули в понеділок вранці  від  вибуху в джипі "Мерседес", що стався кого Старого Селоа біля Львова, повідомила начальник відділу комунікації Нацполіціі у Львівській області Світлана Добровольська.

"Близько 10.30 сьогодні в поліцію надійшло повідомлення про те, що три людини загинули в результаті вибуху в позашляховику, ще один госпіталізований", - сказала вона агентству "Інтерфакс-Україна"/

Відомо, що вижив після вибуху мешканець Львова, а от особи загиблих встановлюються. Сам автомобіль належить одному з львівських підприємств. 


За попередніми даними, причиною вибуху став пристрій, який спрацював всередині авто, а після вибуху позашляховик обстріляли з автоматичної зброї.

Раніше в соціальних мережах і місцевих ЗМІ з'явилася інформація про вибух позашляховика, судячи з фото з місця події, вибухнув "Гелендваген".

Сайт ТСН.ua з посиланням на слова свідків повідомля', що вибух стався в результаті підриву гранати, але офіційного підтвердження немає. "Людей на місце події не пускають. Свідки розповідають, що чули автоматні черги", - йдеться в інформації.