Скандальна адвокатка Тетяна Монтян зрадіє, якщо прийде Росія і повісить прикордонників (відео)

15:28, 14.08.2016
Скандальна адвокатка Тетяна Монтян зрадіє, якщо прийде Росія і повісить прикордонників (відео)

Скандально відома адвокатка Тетяна Монтян украй емоційно висловлювала погрози на адресу українських прикордонників, під час нетривалого затримання в пункті пропуску «Грушів-Будомєж» в суботу.

 

Про це свідчить відеозапис спілкування одіозної адвокатки Монтян з прикордонниками, який оприлюднив на своїй сторінці у Facebookпомічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян у неділю.

 

«Учора в пункті пропуску на українсько-польському кордоні «Грушів-Будомєж» прикордонники виконали доручення одного із правоохоронних органів відносно громадянки України Тетяни Монтян. Спілкування жінки із правоохоронцями було емоційним та багатим на епітети. Особливо вразило: «…прийде Росія, вас всіх повішають на телеграфних стовпах. І я цьому буду дуже-дуже рада», — написав Олег Слободян.

 

Зазначимо, що адвокатку Тетяну Монтян разом із журналістом Володимиром Бойком затримали на кілька годин на кордоні із Польщею у суботу. Підставою для цього стало нібито потрапляння Монтян і Бойка до бази сайту «Миротворець».

 

Обоє – і Монтян, і Бойко звинувачували у своєму затриманні голову СБУ Василя Грицака і радника голови МВС, депутата Антона Геращенка. Після тривалих розбирань їм повернули закордонні паспорти.