У Криму ФСБ схопило ще сімох псевдо-диверсантів

20:58, 10.08.2016
В анексованому Криму затримано сім осіб у справі про нібито підготовку терактів на півострові. Про це повідомляє РІА Новини з посиланням на джерело в правоохоронних органах Росії.
 
"Семеро людей затримані, в тому числі координатори з Криму - місцева агентура", - заявив співрозмовник агентства.
 
Нагадаємо, сьогодні ФСБ заявила, що Міноборони України нібито відправило до Криму кілька груп диверсантів, щоб вчинити терористичні акти. В ході боїв 7 і 8 серпня, як заявили російські силовики, загинув співробітник ФСБ і військовий. ФСБ кажуть, що розкрили мережу терористів, які працюють на розвідку Міноборони України.
 
Президент Росії Володимир Путін заявив, що "київська влада не шукають способи вирішення проблем на переговорах, а переходять до терору. Це дуже тривожна річ".
 
У свою чергу Головне управління розвідки Міноборони України спростовує інформацію російського ФСБ про участь підрозділів військової розвідки в терористичній діяльності в Криму. "Ми звичайно не коментуємо інформацію про наших співробітників, але реально на сьогоднішній день жодного співробітника Головного управління розвідки Міноборони ФСБ Росії на території Криму не затримувала", - заявив представник ГУР Вадим Скібіцький в ефірі 5 каналу.
 
В СБУ заявляють, що Україна не повертатиме Крим силою і відхилили всі звинувачення Росії.
 
Вранці 7 серпня Росія заблокувала український кордон з Кримом. У Держприкордонслужбі України заявляли, що в Криму проводять військові навчання.