У Києві хочуть вулицю Суворова перейменувати на вулицю Павла Шеремета

11:04, 23.07.2016
У Києві хочуть вулицю Суворова перейменувати на вулицю Павла Шеремета

На сайті Київради зареєстували петицію про перейменування вулиці Суворова в Києві на вулицю Павла Шеремета.

 

Автор петиції –  .

 

Петиція опублікована о 23:33 22 липня.

 

Станом на 11.00 23 липня за неї прогосувало 80 людей. Для розгляду петиція повинна набрати 10 тисяч підписів протягом 90 днів.

 

«Павло Шеремет був одним із керівників онлайн видання "Українська правда", редакція якої знаходиться за адресою вул. Суворова, 4/6. За цією ж адресою також знаходиться вільний простір та коворкінг #MediaHub, в якому Павло Шеремет протягом останнього року разом із колегами проводив школу журналістки "Української правди", а також редакція Громадського ТВ, Слідство Інфо, ГО "Центр UA", Центр Протидії Корупції», - йдеться в тексті.

 

«Саме за цією адресою Павла Шеремета можна було побачити практично щодня. Саме тут розташована максимальна кількість медійників і громадських активістів, для яких буде великою честю працювати на вулиці ім. Павла Шеремета, сповідуючи його принципи та цінності робити все можливе для захисту та розвитку свободи слова в Україні», - наголошується в петиції.

 

Нагадаємо, 20 липня у Києві загинув білоруський журналіст Павло Шеремет, який останні 5 років жив і працював в Україні. Він був вбитий через вибух у машині, яка належала головному редактору «Української правди» Олені Притулі.