Василя Сліпака поховають у рідному Львові

16:14, 29.06.2016
Василя Сліпака поховають у рідному Львові

Василь Сліпак.

Українського оперного співака Василя Сліпака, який загинув у середу вранці в бою з бойовиками, поховають у Львові. Деталі похорону будуть повідомлені додатково.

 

Про це повідомляє прес-центр Львівської міськради.

 

«Громада міста Львова висловлює співчуття родині та близьким. Зазначається, що Василь Сліпак був вихованцем Львівської хорової капели «Дударик», закінчив Львівську консерваторію», - йдеться у повідомленні.

 

Водночас, в адміністрації Президента нарешті офіційно підтвердили загибель Василя Сліпака.

 

«На превеликий жаль, підтвердилася інформація про загибель Василя Сліпака у районі проведення АТО. Це сталося сьогодні вранці, 29 червня, поблизу селища Луганське Бахмутського району Донецької області», - написав речник адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко.

 

Полковник Лисенко також додав, що тіло загиблого доставили у морг міста Бахмут.

 

Нагадаємо, що кілька годин тому пан Лисенко не зміг підтвердити загибель відомого контр-тенора, заявивши, що дана інформація перевіряється.

 

Василь Сліпак, оперний співак, який воював у лавах Добровольчого українського корпусу «Правий сектор». Він 19 років жив та працював у Франції, в Паризькій опері, але з початком російської агресії пішов добровольцем в зону АТО.