Кримінальний авторитет «Москва» атестує поліцію Житомирщини

22:48, 09.06.2016

У соціальних мережах набирає обертів скандал пов'язаний з одним з членів комісії з переатестації вищого керівництва міліції Житомирської області. Члену комісії від громадськості Ігорю Фадєєву відомі волонтери, активісти і журналісти закидають причетність до злочинного світу.

 

Зокрема, волонтер «Народного тилу» Роман Сініцин стверджує, що Фадєєв – це ніхто інший, як відомий особливою жорстокістю у буремні 90-ті роки кримінальний авторитет «Москва».

 

«Ігор Фадєєв має прізвисько «Москва». Він колишній «смотрящій» від ПР у Києво-Святошинському районі і місті Коростишеві у різний період. Колишній керівник Брусилівської районної організації Партії Регіонів. У 2006 році був депутатом Житомирської облради від БЮТ. У дев'яностих-нульових сидів у в'язницях Бельгії та Росії. Був у розшуку в Україні», - пояснює волонтер Сініцин у себе на сторінці у соцмережі Facebook.

 

Волонтер обурюється, що радники глави МВС і керівництво Департаменту кадрового забезпечення Нацполіції сидять поруч в комісії з переатестації поруч з Ігорем «Москвою».

 

Невдовзі після цього повідомлення волонтера в мережі почала з'являтись інформація, що у даному випадку лише співпали прізвища, мовляв, насправді йдеться про різних людей. Але активісти стверджують, що це неправда.

 

«Менти, особливо ті, які проводили відбір «громадськості» пробують розповідати, що це не він, а просто тезка. Наша відповідь проста і фактажна: 1) співпала дата народження. 2) його впізнали. Це він, пацани, і досить юлити», - пише журналіст Ольга Худецька.