Громада Києва передала Третій штурмовій бригаді тисячу FPV-дронів, фото

20:12, 18.09.2024
Громада Києва передала Третій штурмовій бригаді тисячу FPV-дронів, фото

1000 FPV-дронів від Києва прийняв комбриг Андрій Білецький. (facebook.com/Vitaliy.Klychko)

Міський голова столиці Віталій Кличко передав від громади Києва ще одну велику партію дронів бійцям Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ.

 

Від бригади 1000 FPV-дронів прийняв комбриг Андрій Білецький.

 

Як інформує Україна молода, про це Віталій Кличко повідомив у соцмережах в середу.

 

«Передали бійцям 3-ї окремої штурмової бригади від громади столиці ще 1000 FPV-дронів. Сьогодні військові бригади воюють на одному з найгарячіших напрямків — харківському.

 

 

Загалом, з цією партією, від початку цього року військові 3-ї штурмової бригади отримали від Києва 2000 FPV-дронів та 410 БпЛА Mavic 3T, які місто передало нещодавно», - написав мер.

 

Кличко також  зазначив, що за час повномасштабної війни на оснащення 3-ї штурмової Київ спрямував із міського бюджету майже 600 млн грн.

 

«Нагадаю, загалом, цього року, столиця вже виділила нашим захисникам 8,6 млрд грн. І ми продовжимо допомагати їм і шукати всі можливості для цього! Також постійно залучаємо небюджетні кошти та передаємо бійцям на фронт обладнання в якості благодійної допомоги», - підсумував міський голова столиці.

 

 

Нещодавно понад тисячу дронів від столичної громади отримали кілька бригада на Харківському напрямку. Зокрема, допомогу від киян отримали 112 та 241 бригади ТрО міста Києва, 3 штурмова бригада та 1 Президентська бригада оперативного призначення "Буревій" НГУ.

 

Як повідомляла «УМ», у липні Кличко заявляв, що президенту Зеленському доведеться провести  референдум, щоб запитати в людей щодо територіальних поступок росіянам.