На фронті полягла військова 67-ї ОМБр Наталя Кузнєцова, фото

11:51, 28.08.2024
На фронті полягла військова 67-ї ОМБр Наталя Кузнєцова, фото

Загинула активістка Правого Сектору, військова 67-ої ОМБР та дружина сотника «Іранця» подруга "Іранка" Наталя Кузнєцова. (Фото: Фейсбук Руслан Каганець)

Активістка "Правого сектору" та військова 67-ї окремої механізованої бригади Наталя Кузнєцова (Іранка) загинула в бою проти російських загарбників.

 

Як інформує УМ, про це 28 серпня повідомив військовий підрозділу "ВІДАР" ГУР МО Руслан Каганець у Фейсбуці.

 

Він зазначив, що чоловік Наталі Кузнєцової - Віктор Панаско із позивним "Іранець" загинув під Бахмутом у травні 2023 року.

 

"Ще одна сім'я патріотів та націоналістів на небі", - додав Каганець.

 

Наталя Кузнєцова родом із Кіровоградщини, але тривалий час жила в Чернігові, звідки родом був її чоловік – офіцер Всеукраїнської організації "Тризуб" ім. Степана Бандери, командир Чернігівського обласного загону Віктор Панаско.

 

 

Іранка очолювала Чернігівський осередок "Правого сектору".

 

До початку повномасштабної війни в Україні Наталя Кузнєцова працювала у юридичній компанії "SkyLawyers", де керувала київським офісом.

 

У травні 2022 року вона оголосила, що більше не надає юридичних послуг, і вступила до лав 3-го окремого стрілецького батальйону 67-ї окремої механізованої бригади.

 

14 березня 2023 року президент України Володимир Зеленський нагородив Наталю Кузнєцову орденом "За мужність" III ступеня.

 

 

Прощання із подругою Іранкою Наталя Кузнєцова відбудеться завтра 29.08 о 12:00 в Києві на Майдані Незалежності.

 

Як повідомляла УМ, на фронті загинув поет і військовий Максим Кривцов.