Напад на ветерана у Дніпрі: Роман Зозуля призупинив діяльність фонду «Народна армія»

15:55, 22.06.2024
Напад на ветерана у Дніпрі: Роман Зозуля призупинив діяльність фонду «Народна армія»

Роман Зозуля (в центрі) та Дмитро Павлов (праворуч) є давніми знайомими. (Фото Романа Зозулі)

Колишній форвард збірної України Роман Зозуля на знак протесту тимчасово призупинив діяльність благодійного фонду «Народна Армія».

 

Причина: напад охоронців нардепа Тищенка на колишнього бійця спецпідрозділу Kraken Дмитра Павлова, який також належить до команди фонду Зозулі.

 

Як інформує Україна молода, про це Роман Зозуля повідомив у соцмережах.

 

«Ми з фондом взяли невелику паузу, бо нашому розлюченню не було меж. Як уже всім відомо, на нашого друга та члена команди "Народна армія" було скоєно напад. Серед білого дня, в присутності дружини та грудної дитини.

 

Діма з 2014-го року активно допомагав військовим і цивільним, а також особисто, зі зброєю в руках, боронив нашу країну в спецпідрозділі ГУР МО "Кракен".

 

Трохи про ситуацію.

Прогулюючись рідним Дніпром, Дмитро побачив велику кількість кремезних чоловіків у військовій формі і балаклавах, які супроводжували нардепа миколу тищенка. Того самого слугу народа, який тримав оборону Тайланду, поки Дмитро стримував ворога на сході України. Діма зробив цій банді зауваження, що перебувати в центрі міста зі зброєю та закритими обличчями недопустимо і це лякає людей», - написав колишній форвард та волонтер.

 

                                   Дмитро Павлов у лавах спецспецпідрозділу Kraken.

 

За його словами, конфлікт спровокувала помічниця нардепа — Андрієвська Евеліна.

 

«Але це сьогодні вона помічниця, яка має відношення до слідчої комісії ВР по неефективному використанні державних коштів. А ще вчора ця мила особа була "внє палітікі" і каталась на концерти свого кумира григорія лєпса в окупований Крим.

 

Саме того лєпса, який відкрито підримує путіна, окупацію наших територій і війну проти України. Після абсолютно безпідставної істерики вищезгаданої особи, втрутились істоти в масках. Декого з них ми уже впізнали — це цубер костянтин андрійович 1984 р.н та ручний співробітник поліції — богдан. Наразі шукаємо інформацію про інших тітутошок», - поінформував Зозуля.

 

І додав: «Тому прошу, якщо вам відомо хто ще ховається за масками — поділитися з нами і допомогти упізнати усіх тварин причетних до цього ганебного вчинку! Закликаємо представників силових органів, ЗМІ, політичних діячів, а головне Офіс Президента взяти на контроль цю справу та не спустити з рук цей кричущий випадок».

 

                                      Нагороди Павлова. 

 

На багатьох відео нападу було зафіксовано, що до цього злочину причетна охорона народного депутата Миколи Тищенка.

 

Самого Тищенка вже розкритикував навіть його кум – глава Офісу президента Андрій Єрмак.

 

Як повідомляла «УМ», поліція відкрила два кримінальних провадження за фактом нападу на ветерана спецпідрозділу ГУР Kraken Дмитра Павлова, який гуляв з дружиною і немовлям у центрі Дніпра.