Напад на ветерана спецпідрозділу Kraken Дмитра Павлова розслідує поліція

12:29, 21.06.2024
Напад на ветерана спецпідрозділу Kraken Дмитра Павлова розслідує поліція

Очільник МВС прокоментував напад на добровольця у Дніпрі (Фото: скриншот з відео)

Напад на добровольця у Дніпрі прокоментував очільник МВС. Наразі постраждалий військовослужбовець  перебуває у нормальному стані

 

Як інформує УМ, про це 21 червня заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в ефірі національного телемарафону

 

"Вчора було відкрито два кримінальних провадження: нанесення легких тілесних ушкоджень і незаконне позбавлення волі.

 

Всі, хто причетний до скоєння цього злочину (незалежно від статусу), має понести відповідне і заслужене покарання", - сказав, зокрема, Клименко.

 

Відповідаючи на запитання ведучої, очільник МВС зазначив, що доброволець, перебуває "у нормальному поки стані".

 

У свою чергу в спецпідрозділі Головного управління розвідки Міноборони України Kraken підтвердили, що Дмитро «Син» Павлов, якого 20 червня у Дніпрі побили невідомі в балаклавах, раніше був їхнім військовослужбовцем. Там зазначили, що слідкують за перебігом розслідування справи.

 

«З огляду на суспільний розголос інциденту повідомляємо, що чоловіком у цивільному, який отримав тілесні ушкодження внаслідок сутички, є колишній військовослужбовець спецпідрозділу KRAKEN. За фактом події відкрито кримінальне провадження, тривають слідчі дії. Ми не втручаємось у хід слідства, але уважно стежимо за його перебігом», – зазначили в Kraken.

 

Нагадаємо, група невідомих чоловіків у балаклавах напала на Павлова прямісінько у центрі Дніпра, коли той гуляв з дружиною та маленькою дитиною. Правоохоронці вже відкрили кримінальну справу  за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі).

 

 

У соцмережах пишуть, що до побиття колишнього військового причетна охорона народного депутата від «Слуги народу» Миколи Тищенка. В останнього з Павловим перед побиттям виникла суперечка. Одіозний депутат стверджує, нібито Павлов є другом організатора ботоферм у Дніпрі та входить  до «силового блоку» в організованому злочинному угрупуванні «9».

 

Як повідомляла УМ, Одіозний нардеп Тищенко зазнав нападу на Львівщині.