Сили оборони у Часовому Яру відбили штурм росіян та знищили 20 одиниць бронетехніки

20:03, 18.05.2024
Сили оборони у Часовому Яру відбили штурм росіян та знищили 20 одиниць бронетехніки

Наші воїни знищили понад 20 одиниць броньованої техніки окупанта. (facebook.com/GeneralStaff.ua)

Українські воїни відбили російський штурм міста Часовий Яр. При цьому Сили оборони знищили 20 одиниць броньованої техніки рф.

 

Як інформує Україна молода, про це розповів Володимир Зеленський у вечірньому зверненні, передає Офіс президента у суботу.

 

«Не забуваємо також про інші напрямки боїв, окрім харківських: Краматорський, Покровський, Курахівський, південні напрямки – всюди, де складно, наші сили дають гідну відсіч окупанту.

 

Зокрема, особливо й окремо дякую хлопцям, які відбили російський штурм Часового Яру. Наші воїни знищили понад 20 одиниць броньованої техніки окупанта. Молодці, хлопці!», - заявив лава держави.

 

Він також подякував всім нашим воїнам та підрозділам Сил оборони України, які і «на цьому тижні довели, що російська держава платитиме за все, що вона робить проти наших людей, нашого суспільства».

 

«Я дякую кожному нашому воїну, який проявив достатню стійкість і зміг за цей тиждень додати більше впевненості, зокрема, Харківському напрямку. Окупант втрачає свою піхоту і техніку – відчутно втрачає, хоча так само, як і у 2022 році, розраховував на швидке просування по нашій землі», - сказав президент.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленського вводять в оману щодо забезпечення війська артснарядами