Кліщіївка під Бахмутом звільнена Силами оборони, відео

21:03, 17.09.2023
Кліщіївка під Бахмутом звільнена Силами оборони, відео

Бійці бригади «Лють» разом із побратимами з сил оборони повернули український стяг над звільненою Кліщіївкою! (facebook.com/npu.liut)

Захисники України в запеклих боях перемогли ворога та деокупували стратегічно важливо село Кліщіївка на Бахмутському напрямку в неділю, 17 вересня.

 

У звільненні села від російських окупантів відзначилися бійці штурмової бригади Нацполіції «Лють», 80-ї окремої десантно-штурмової бригади та 5-ї окремої штурмової бригади.

 

Як інформує Україна молода, про це офіційно повідомляє Об'єднана штурмова бригада Нацполіції України «Лють» у соцмережах.

 

Також воїни виклали відео з Кліщіївки, на якому вони тримають в руках прапори України та своїх підрозділів.

 

«Кліщіївка наша! Бійці бригади «Лють» разом із побратимами з сил оборони повернули український стяг над звільненою Кліщіївкою!

 

Щоденно проявляючи титанічні зусилля, героїзм та звитягу, воїни крок за кроком виборювали нашу землю! Робота продовжується, йдемо до перемоги разом!

Все буде Україна», - йдеться у повідомленні.

 

 

На самому відео бійці під звуки вибухів інформують, що ворог не полишає спроб захопити населений пункт.

 

«Працює усіма можливими засобами вогневого ураження, але ми стоїмо міцно, твердо та впевнено, адже це наша земля. Слава Збройним силам України! Слава Україні», – сказали захисники України на відео.

 

 

Варто зазначити, що Кліщіївка знаходиться усього за 7 кілометрів від Бахмута.

 

Водночас речник Східного угруповання військ капітан Ілля Євлаш повідомив ЗМІ, що в деокупованому населеному пункті тривають стабілізаційні заходи, Сили оборони закріплюються на позиції.

 

Як повідомляла "УМ", днями ЗСУ взяли під контроль Андрівку та продовжили наступ в районі Кліщіївки на Донеччині.