Прокопенко «Редіс» командував навчаннями бійців «Азову», фото

18:17, 04.08.2023
Прокопенко «Редіс» командував навчаннями бійців «Азову», фото

Бригада "Азов" під керівництвом Дениса Прокопенка провела ефективні тактичні навчання (t.me/azov)

Під керівництвом командира Дениса Прокопенка з позивним "Редіс", бригада Нацгвардії "Азов" провела тактичні навчання, метою яких було відпрацювання практичних аспектів планування та організації бою в наступі та обороні, управління підрозділами в бою та їх всебічне забезпечення.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресслужба бригади.

 

"Особлива увага приділялась швидкому аналізу обстановки та прийняттю рішень на полі бою при взаємодії різних родів військ. За результатами тактико-стройових занять командування та інструктори провели аналіз помилок, після чого приступили до здійснення маневрів із бойовими стрільбами", - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

Нагадаємо, 8 липня разом із президентом Зеленським з Туреччини до України повернулися Денис Прокопенко, Святослав Паламар, Сергій Волинський, Олег Хоменко, Денис Шлега. Посол Боднар заявив, що Туреччина не виступала жодних умов Україні щодо повернення керівників "Азова".

 

Як повідомляла УМ, командир бригади Нацгвардії «Азов» підполковник Денис Прокопенко з позивним «Редіс», який нещодавно повернувся з Туреччини, зустрівся зі своїми бійцями та пообіцяв їм вже найближчим часом повернутися у стрій та знову повести їх у бій за Україну.