«Чорти» від Безуглої: «слуга» публічно образила полковника Червінського та журналіста Бутусова

10:28, 26.04.2023
«Чорти» від Безуглої: «слуга» публічно образила полковника Червінського та журналіста Бутусова

Ексцентрична нардепка Мар’яна Безугла. (Фото з відкритих джерел)

Заступниця голови Комітету Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, нардепка "Слуги народу" Мар’яна Безугла образила арештованого судом полковника Романа Червінського та журналіста Юрія Бутусова, який намагався узяти розвідника на поруки.

 

Як інформує УМ, про це вона повідомила у Facebook.

 

"Видалила усіх без виключення з друзів ФБ, хто поставив лайк під постом цих двох чортів", - написала парламентарка.

 

Вона також опублікувала скріншот посту Юрія Бутусова, в якому він розповів, що подав заяву про бажання взяти на поруки Червінського.

 

Раніше ЗМІ повідомляли, що українські військові кілька місяців вербували пілота рф для викрадення літака. Серед них, за даними ЗМІ, був Роман Червінський.

 

Згодом, як зазначили в СБУ, ворожий борт не роздобули, натомість ворог дізнався, де розміщувалися українські літаки й особовий склад. І завдав ракетного удару по аеродрому "Канатове".

 

Пізніше СБУ повідомила про підозру Червінському у справі про обстріл окупантами аеродрому "Канатове" на Кіровоградщині. Його затримали на Тернопільщині.

 

Як повідомляла УМ, напередодні журналіст Бутусов бажав взяти на поруки полковника розвідки Червінського під час обрання міри запобіжного заходу в суді. 

 

 

Втім, 25 квітня Червінському обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.