Юний підприємець: 12-річний киянин запустив бізнес із вирощування і продажу городини

10:56, 29.03.2023
Юний підприємець: 12-річний киянин запустив бізнес із вирощування і продажу городини

Юний бізнесмен з Києва вирощує у квартирі й продає органічну городину - купити "зелень" можуть усі багаючі. (Фото: t.me/struchochki.)

Вирощувати у київській квартирі цибулю, руколу, мікрогрін почав 12-річний хлопчик – процес викладає у Телеграм-каналі "Стручок". Школяр також розповідає підписникам про ціни і навіть знімає рекламні ролики про цибулю.

 

Як інформує УМ, про юного винахідливого киянина розповіла співвласнця відьма-бару Олеся Остафієва у Фейсбуці.

 

«Учора я вперше в житті придбала фьючерс. Друзі скинули ТГ-канал “Стручок”, який веде 12-річний хлопчик. Він перетворив квартиру у Києві на маленький “город” та вирощує цибулю, руколу, мікрогрін й звітує у Телеграм-каналі, як все зростає.

 

Спитала чи можна в нього щось купити – сказав можна забронювати 5 пучків цибулі на кінець квітня. Забронювала», — пише Олеся Остафієва.

 

Остафієва додає, що українські діти вміють захоплюватись певною справою і в них чимало підприємницького і креативного мислення.

 

Нагадаємо, що 7-класник із Прикарпаття заснував кролячу ферму і став ютуб-блогером. А 8-річний екоблогер розповідає українцям про компостування.

 

Як повідомляла УМ, троє хлопчаків із міста Буча Київської області за тиждень зібрали на митті машин ₴7 тисяч для потреб ЗСУ.