«Вовки Да Вінчі» мстяться ворогу за Героя-комбата, фото

16:28, 08.03.2023
«Вовки Да Вінчі» мстяться ворогу за Героя-комбата, фото

«Вовки Да Вінчі» артилерійським вогнем перегризають горлянки ворожій наволочі на підступах до Бахмута за свого вожака. (facebook.com/67ombrduk)

Бійці батальйону «Вовки Да Вінчі» 67-ї окремої механізованої бригади «насипають» російським окупантам з артилерії і мстяться за свого комбата, Героя України Дмитра Коцюбайла.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляють у соцмережах Сухопутні війська ЗС України та 67 омбр ДУК  в середу, 8 березня.

 

«За Комбата, за націю, за перемогу!

«Вовки Да Вінчі» артилерійським вогнем перегризають горлянки ворожій наволочі на підступах до Бахмута за свого вожака.

Ніхто не втече від праведної мсти. Слава Україні!», - йдеться у повідомленні.

 

 

На оприлюднених світлинах видно, як «вовки» підписують снаряди гаслом «Слава Герою», після чого заряджають гармати та відкривають вогонь по ворогу.

 

 

В іншому дописі 67 омбр ДУК  зазначає:

 

«Ворожа наволоч боїться навіть згадки твого псевдо, а твої «вовки» загризають кремлівських шакалів на українському Донбасі, смертельно розривають окупантів не знаючи жалю до них.

Роблять все не шкодуючи себе, рятуючи Україну від варварів зі сходу!».

 

 

Як повідомляла «УМ», легендарний Герой України, комбат 67-ї окремої механізованої бригади Дмитро Коцюбайло з позивним «Да Вінчі» загинув у запеклому бою під Бахмутом у вівторок, 7 березня.

 

Молодший лейтенант, 27-річний командир механізованого батальйону «Вовки Да Вінчі», як завжди повів своїх бійців у бій, який став для нього останнім…

 

Його брат Вадим Коцюбайло повідомив, що поховають Героя у Києві 10 березня.