У зрадника Рибачка в Херсоні знайшли золотий нагородний годинник від путіна

16:36, 12.01.2023
У зрадника Рибачка в Херсоні знайшли золотий нагородний годинник від путіна

Зрадник так поспішав втекти, що забув забрати подарований путіним годинник, що виявився справжнісінькою підробкою (Фото з відкритих джерел)

Співробітники ДБР спільно з прокуратурою провели обшуки у псевдопосадовця окупаційної мерії Херсона Сергія Рибачка, який, тікаючи, забув «подарунок від Путіна». 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресслужба ДБР.

 

Йдеться про фейкового «первого заместителя мэра Херсона». За фото, оприлюдненим Бюро, можна ідентифікувати Сергія Рибачка, якого у червні росіяни призначили першим заступником гауляйтера Херсона.

 

Зазначається, що під час обшуків було знайдено залишені документи, які можуть служити доказовою базою для слідства.

 

Наразі вирішується питання щодо заочного повідомлення фігуранту про підозру.

 

«Показовою знахідкою та черговим доказом для слідства став, начебто, золотий нагородний годинник від президента РФ, яким колаборант вихвалявся в оточенні, стверджуючи, що це справжній подарунок від путіна за теплу зустріч «нової влади».

 

 

Коли ж Збройні сили України стали звільняти Херсон, фігурант кинувся навтьоки разом зі своїми кураторами так, що кинув і годинник, і все інше майно.

 

Напевно, великим розчаруванням для колаборанта стане те, що знайдений годинник виявився звичайною підробкою в найгіршому виконанні «русской глубинки».

 

Сергія Рибачка окупанти призначили першим заступником так званого «голови» «військово-цивільної адміністрації Херсона» в червні 2022 року. Від кримінального переслідування Рибачок «заховався» за вигаданим ім'ям Семен Анатолійович Ушинський.

 

Як повідомляла УМ, працівники ДБР затримали заступника міського голови Херсона, який під час тимчасової окупації міста працював на ворога, йому повідомлено про підозру у колабораціонізмі.