Стерненко та Притула придбали на внески українців 142 дрони для ЗСУ

15:58, 11.01.2023
Стерненко та Притула придбали на внески українців 142 дрони для ЗСУ

Сергій Притула разом із Сергієм Стерненком відкрили збір коштів на купівлю дронів

Благодійники Сергій Притула та Сергій Стерненко оголосили акцію  «Збір на помсту». За кошти українців, що були зібрані за добу, а це  352 млн грн, для українського війська придбано 142 дрони. Серед них — 50 безпілотників, що робитимуть «бавовну» на відстані до 800 км.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив Сергій Притула на своїй сторінці у Фейсбуці.

 

«3 місяці тому було закінчено збір коштів "На помсту", організований нашим фондом спільно з Сергієм Стерненком. За добу ми акумулювали 352 млн грн, які запланували витратити на "бавовну". Як ми і обіцяли, бавовни буде багато)))))І буде вона на різних дистанціях. Розслаблятися окупантам не доведеться ні неподалік від лінії фронту, ні в глибокому тилу, ні, взагалі, там де бавовною і не пахло… раніше))))))! Ще раз хочу щиро подякувати усім добрим людям, які долучилися до збору»,- йдеться у повідомленні.

 

За словами Притули, 142 дрони загальною вартістю 351 434 900 грн передадуть (а деякі вже передають) окупантам вітання.

 

«Залишок 565 100 грн перекидаємо на придбання чергового комплексу БПЛА "Валькірія", який допоможе нашій арті нищити ворога. Ну а ми продовжимо працювати над забезпеченням потреб українського війська»,- зазначив Притула.

 

Він також опублікував посиланням, за яким всі охочі можуть перерахувати кошти на потреби українського війська. https://prytulafoundation.org/uk/home/support_page

 

Як повідомляла УМ, Фонд Сергія Притули збирає 200 млн грн на 50 бронетранспортерів Spartan