Олександр Скічко на Черкащині зібрав на свій День народження 400 тисяч грн для захисників

13:03, 03.05.2022
Олександр Скічко на Черкащині зібрав на свій День народження 400 тисяч грн для захисників

Радник голови Черкаської ОВА Олександр Скічко. (facebook.com/askichko)

На недавній день народження радника голови Черкаської обласної військової адміністрації Олександра Скічка, після його заклику до друзів замість подарунків перерахувати кошти для наших захисників, черкащани зібрали 400 тисяч гривень.

 

«Сьогодні мені 31, нещодавно в мене народилась донечка. Тепер я - батько трьох дітей (Даніель, Татусік і наше маленьке щастя). І насправді почуваюся дуже щасливою людиною всередині завдяки цьому. Проте радіти особливо не вдається. Тому що в моїй країні – війна. Не вистачає миру, не вистачає перемоги», – щиро написав пан Олександр у соціальних мережах.

 

І додав, мовляв, мені не потрібні подарунки, але я дуже хочу, щоб у наших героїв на передовій було більше машин, більше тепловізорів, більше дронів.

 

«Тому звертаюсь до всіх, хто хоче допомогти. Нижче реквізити», – зазначив Олександр Скічко і пообіцяв на зібрані кошти купити подарунки для наших хлопців на передовій.

 

Тепер, коли зібрано 400 тисяч гривень, пан Олександр заявив, що хотів би передати ці кошти на потреби 156-ї окремої бригади з Черкас, бійці якої нині знаходяться на передовій, в самому пеклі. Бо хлопцям дійсно потрібна підтримка.

 

«Виходить, що разом ми можемо робити великі речі. Ви неймовірно круті і я вам за це дуже дякую. Перемога над ворогом обовʼязково буде за нами», – підсумовує  Олександр Скічко у своєму відеозверненні до друзів і знайомих.

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не можеш тримати меча – стань щитом. Як волонтери зі Сколе допомагають фронту.