Окупанти перетворюють Маріуполь на ГУЛАГ

06:34, 16.04.2022
Окупанти перетворюють Маріуполь на ГУЛАГ

Рашисти наслідують сценарій німецьких нацистів, створюючи трудові табори в Україні

Російські терористи змушують жителів Маріуполя за харчі розбирати завали, перетворюючи  блокадне місто на великий «трудовий табір».
 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Маріупольська міська рада.
 
 
Геноцид, крематорії, гетто, а тепер і ГУЛАГ. Це все не згадки про Другу світову війну, а жахіття сьогодення Маріуполя. Щодня мешканці, яких не вдалося евакуювати з міста піддаються злочинним тортурам російських загарбників.
 

«Стало відомо про чергове нововведення окупантів. Тепер жителі можуть отримати їжу, якщо відбудуть трудову повинність на розборі завалів»,- йдеться в  повідомленні. 
 
 
Рашисти тримають весь Маріуполь в заручниках, поступово перетворюючи його на один великий трудовий табір.
 

У 1945 році людство ціною десятків мільйонів життів побороло нацизм. Але цей вірус чистого зла відродився в Росії. Світ має це зупинити, доки не пізно,
– наголосила міськрада Маріуполя.
 

Загалом ситуація у місті залишається складною.
Згідно з даними Олександра Мотузяника, речника Міністерства оборони України, окупанти постійно залучають додаткові підрозділи, аби штурмувати Маріуполь. Активні бої тривають у районі Маріупольського металургійного комбінату мені Ілліча.
 

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко додав, що у місті проводять «перепис населення». Загарбники володіють базами даних бюджетників, комунальників, правоохоронців, яких залучатимуть до співпраці. Інших окупанти відправлятимуть в тюрми.
 
 
Маріупольці, які досі залишаються у блокадному місті,  повідомляють, що російські війська розпочали процес ексгумації тіл, які були поховані у дворах житлових будинків.
 
 
Як повідомляла УМ, керівництво  Росії наказало знищувати будь-які докази злочинів своєї армії в Україні. Для цього російські війська почали використовувати мобільні крематорії, при чому спалюють не тільки убитих цивільних українців, а і своїх військових.