Стрілянина у Дніпрі: Артемій Рябчук відмовився від своїх свідчень

13:20, 04.02.2022
Стрілянина у Дніпрі: Артемій Рябчук відмовився від своїх свідчень

Дніпровський стрілок Артемій Рябчук змінив адвоката та відмовився від показань, що надавав раніше (Коллаж: Факти)

Нацгвардієць Артемій Рябчук, який 27 січня на заводі "Південмаш" у Дніпрі розстріляв п’ятьох осіб, змінив адвоката і відмовився від усіх свідчень, даних напередодні.

 

Таку позицію він мотивує тим, що свідчення були взяті нібито під тиском та погрозами.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив екснардеп Ігор Мосійчук у Telegram.

 

"Сьогодні завдяки підтримці громадськості яка зібрала кошти до захисту дніпропетровського стрільця Артема Рябчука було долучено адвокатів з поза системи (тобто не безоплатного). Сьогодні ж Артемій  Рябчук відмовився від всіх показань, які були взяті з його слів під примусом та погрозами! Справа набуває гіперскандального обороту!", - написав він. 

 

Екснардеп опублікував у своєму каналі документ - фотографію власноруч написаної Рябчуком заяви.

 

 

Як повідомляла УМ, у четвер, 27-го січня, у Дніпрі у військовій частині на ПМЗ 20-річний солдат відкрив вогонь по товаришах по службі, п’ятеро загинули на місці, ще п’ятьох у важкому стані та з великою крововтратою доставили до лікарень.

 

Військовослужбовця Артемія Рябчука, який розстріляв товаришів по службі у Дніпрі, затримали правоохоронці. Як виявилося,він вирішив здатися сам..

 

Солдат Артемій Рябчук, який розстріляв пʼять людей в Дніпрі, повідомив деталі злочину. Про вбивство хлопець розповідав із посмішкою на обличчі та без будь-якого каяття.