Кохайтеся чорнобриві: на Полтавщині дівчина імітувала викрадення заради хлопця з Росії

09:05, 07.12.2021
Кохайтеся чорнобриві: на Полтавщині дівчина імітувала викрадення заради хлопця з Росії

Дівчина з Полтавщини зімітувала своє викрадення аби втекти до хлопця з Росії

18 -річна дівчина з Полтавської області інсценіювала власне викрадення та вимагала з батьків гроші, щоб виїхати в РФ до свого товариша. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресслужба Нацполіції у Полтавській області.

 

4 грудня, близько 21:45, до поліції Миргорода надійшло повідомлення від 39-річної жительки Великосорочинської територіальної громади про зникнення її 18-річної доньки.

 

Жінка розповіла, що вдень донька пішла до сільського магазину і не повернулася. За годину після її зникнення батькам у соцмережі почали надходити  повідомлення з інформацією про викрадення дівчини та вимогами викупу. Гроші рідні дівчини мали переказати на вказаний "викрадачами" банківський рахунок.

 

Правоохоронці одразу почали розшук зниклої. Для встановлення місця перебування дівчини поліцейські передали орієнтування оперативним підрозділам сусідніх областей і невдовзі отримали позитивний результат.

 

Вже за кілька годин із Харківської області надійшла інформація, що дівчину, яку розшукують,  знайшли на автошляху "Харків-Щербаківка" на міжнародному автомобільному пропуску "Гоптівка". Полтавка намагалася перетнути державний кордон України з Росією.

 

"Під час спілкування з поліцейськими 18-річна мешканка Полтавщини пояснила, що мала намір таємно перетнути державний кордон і виїхати до Росії у місто Ставрополь, бо там на неї начебто чекав 16-річний хлопець, з яким вона познайомилася через соціальну мережу Інтернет. Також дівчина пояснила, що історію з викраденням і вимаганням грошей вигадала сама, бо знала, що батьки не схвалюють такі відносини з невідомим хлопцем. Та й грошей для переїзду до сусідньої країни в неї не було", - повідомив Євген Рогачов, начальник поліції Полтавщини.

 

Невдовзі втікачку повернули додому.

 

Як повідомляла УМ, у Львові четверо злочинців викрали 19- річну дівчину-фотографа.

 

.