В Ірпені забудовник «Відважних» нецензурно рекламує квартири

07:20, 25.11.2021
В Ірпені забудовник «Відважних» нецензурно рекламує квартири

Жителі Ірпеня обурені нецензурною рекламою забудовників та бездіяльністю місцевої влади. (facebook.com/TymurNagalevsky)

Забудовник "Відважних" розмістив рекламу своєї нерухомості з нецензурною лексикою в місті Ірпінь та на автошляхах, які сполучають місто зі столицею.

 

Як інформує Україна молода, про це написав депутат Ірпінської міської ради Тимур Нагалевський у Фейсбук.

 

Депутат розповів, що місцеві жителі скаржились до Офісу уповноваженого із захисту державної мови. Там обурилися через нецензурну рекламу та бездіяльність місцевої влади та просили навести лад.

 

«Буду пропонувати розглянути це питання на засіданні комісії Ірпінської міськради з питань регламенту, депутатської етики та внутрішньої політики, виявлення та протидії корупції, взаємодії з правоохоронними органами та інформаційної політики»– відреагував на ситуацію депутат.

 

Він також зазначив, що одна спроба такого розгляду вже була, але тоді забракло голосів.

 

Мало цього, скандальну рекламу вже обговорювала навіть комісія Київської обласної ради. Але, білборди досі висять в Ірпені та вздовж трас на околицях Києва.

 

Тимур Нагалевський додав, що звернувся мера Ірпеня та попросив допомогти урегулювати питання. Він сподівається, що міський голова звернеться до кінцевого бенефіціарія компанії, яка рекламується в такий спосіб. Адже, забудовник є лідером політичної партії, яку представляє міський голова та найбільша фракція в міській раді.

 

Депутат запевняє, якщо ситуація не зміниться він буде звертатись у Міністерство внутрішніх справ та особисто до міністра Дениса Монастирського.

 

Після заяви нардепа у Фейсбук, користувачі соціальної мережі почали висловлювати і свої погляди щодо скандальної ситуації . Вони обурені, адже таку рекламу читають діти та пропонують взяти болгарки та демонтувати те сміття.

 

Зокрема, Юрій Зубко написав: «Тільки люди з примітивним рівнем розумового розвитку можуть розміщувати таку рекламу. Взагалі-то правоохоронні органи мали б давно помітити... А квартири в них точно не можна купувати!».

 

А Ольга Продан додає: «Біля Новуса на межі з Бучею теж висить подібне. Це ж і діти читають.»

 

Мовою забудовника відреагував Каталзен Іван і написав на адресу порушників: «Ви не відважні, ви 3,14 здануті!».

 

Також люди зазначають, що такі випадки в Ірпені не вперше та демонструють на фото і інші випадки «шедевральної» реклами у місті.

 

 

Наприклад, Ірина Макаренко акцентує: «Ще є "шедевр": "Глядь яка квартира!" Це також "Відважні"?»

 

Як раніше інформувала « УМ», Київська школа №90 вибачалася за матюки випускників на адресу кримських татар.