Шон Пенн поспілкувався із захисниками України на передовій, фото

19:22, 18.11.2021
Шон Пенн поспілкувався із захисниками України на передовій, фото

Шон Пенн на лінії фронту на Приазов'ї. (Фото ООС)

Відомий голлівудський кінорежисер та актор Шон Пенн на власні очі побачив наслідки російської агресії на українському Приазов’ї.

 

Під час свого візиту на передову колишній чоловік Мадонни поспілкувався з українськими військовими і здивувався, що російським окупантам протистоїть в лавах ЗСУ і чимало захисниць України.

 

Як повідомляє Україна молода, про перебування Шона Пенна на фронті інформує штаб ООС у четвер.

 

Судячи з оприлюднених світлин, голлівудській зірці показали майже повністю зруйноване війною селище Широкине на Маріупольському напрямку.

 

 

«Побачити на власні очі наслідки російської агресії Шон Пенн зміг відвідавши один з населених пунктів Приазов'я, який чи не найбільше відчув на собі всю силу "братської" любові прихильників кремлівської експансії», - йдеться у повідомленні.

 

 

Зазначається, що за час візиту на передову режисер мав нагоду поспілкуватися з українськими військовослужбовцями, які сьогодні, в складі одного із підрозділів Збройних сил України, боронять українські землі та дають гідну відсіч ворогу.

 

 

«Дещо несподіваним для американської делегації стало те, що значний відсоток українських військовослужбовців - жінки, які не просто служать в лавах Збройних Сил України, а на рівні з усіма виконують бойові завдання та керують бойовими підрозділами безпосередньо на лінії зіткнення», - додають у штабі ООС.

 

 

Зауважимо, що у творчій співпраці з українською продюсерською групою володар двох «Оскарів» Шон Пенн планує зняти документальний фільм про Україну.

 

Основний задум – розповісти широкому загалу про події, які зараз відбуваються в нашій країні.

 

 

Нагадаємо, що раніше стало відомо про приліт Шона Пенна до України. У понеділок він записав у Києві інтерв’ю із власником ветеранського бізнесу Леонідом Остальцевим.

 

Напередодні Шон побував на Алеї Героїв Небесної Сотні, де вшанував пам’ять полеглих. А потім полетів на Донбас.

 

Зйомки фільму зірки втаємничені. Знімальній групі заборонено розповідати подробиці, а героїв інтерв’ю просять зберігати конфіденційність.

 

 

ДОВІДКА «УМ»

 

Шон Пенн – володар двох «Оскарів» за картини «Таємнича ріка» та «Гарві Мілк» та багатьох інших нагород.

 

Останні двадцять років, крім зйомок в кіно, він займається волонтерською діяльністю і знімає документальні фільми в бідних країнах, бере інтерв’ю у знакових людей.

 

Серед найбільш резонансних – розмова із відомим наркобароном Хоакіном Гусманом Лоера, більш відомим як Ель Чапо. Цього мексиканця називали найнебезпечнішим злочинцем світу, а журнал Forbes ставив його на 22-ге місце в рейтингу найвпливовіших. Невдовзі після зустрічі з Шоном Пенном Ель Чапо арештували.