Хотіла гуляти: у Борисполі жінка спробувала нацькувати поліцію на чоловіка

14:30, 02.10.2021
Хотіла гуляти: у Борисполі жінка спробувала нацькувати поліцію на чоловіка

Патрульна поліція нагадує про відповідальність за завідомо неправдивий виклик поліції (Фото: facebook.com/kyivpatrol)

Жінці з Борисполя Київської області так хотілося піти погуляти без чоловіка, що вона вирішила обманути поліцію і нацькувати її на благовірного.

 

Мовляв, чоловік її побив і утримує в будинку силою. Розрахунок був на те, що поліція затримає чоловіка на певний час, тоді як його дружина спокійно собі розважатиметься.

 

Як інформує Україна молода, про цей випадок повідомила в Telegram прес-служба Патрульної поліції Київської області в суботу.

 

Зазначається, що патрульні поліцейські Борисполя отримали повідомлення від жінки про те, що її чоловік нібито її побив.

 

Правоохоронці одразу ж направили один з екіпажів до оселі заявниці.

 

Прибувши на місце події, поліцейські виявили жінку в стані алкогольного сп'яніння.

 

При цьому факт фізичного насильства з боку її чоловіка не підтвердився. Чоловік категорично заперечував, що між ними була хоч якась сварка.

 

В ході бесіди з заявницею поліцейські з'ясували, що вона просто хотіла "піти гуляти". Патрульних вона викликала з надією на те, що вони заберуть її чоловіка у відділення, і він не буде їй заважати "розважатися".

 

Розібравшись в цій ситуації, поліцейські не тільки залишили чоловіка в спокої, а й винесли заявниці постанову по ст. 183 (Помилковий виклик спецслужб) КпАП.

 

Патрульна поліція нагадує, що за завідомо неправдивий виклик поліції, пожежно-рятувального підрозділу (частини), бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних служб передбачається штраф від 850 гривень до 3400.