Дмитро Сівоконь помер від бойових поранень у шпиталі в Харкові, фото

22:25, 24.07.2021
Дмитро Сівоконь помер від бойових поранень у шпиталі в Харкові, фото

Солдат 57-ї окремої мотопіхотної бригади Дмитро Сівоконь був справжнім патріотом. (Фото з соціальних мереж)

Солдат 57-ї окремої мотопіхотної бригади Дмитро Сівоконь помер внаслідок важких бойових поранень у Харківському військовому госпіталі в п’ятницю, 23 липня, близько 16.00.

 

Захисник України потрапив до госпіталя разом із кількома бойовими побратимами на минулому тижні – після ворожого обстрілу позицій бригади на Луганщині.

 

Як повідомляє Україна молода, прізвище полеглого воїна оприлюднили волонтерки  Ярина Чаговець і Світлана Сидоренко в суботу.

 

Дмитро Сівоконь був уродженцем Херсонщини.

 

«Його поклали до реанімації. Наступного ранку він вже прийшов до тями, самостійно дихав. Потім стало гірше. Його знову під'єднали до апарату дихання, зробили кілька операцій. На жаль, вчора стан погіршився сильно. Близько 16:00 вчора він помер», - розповіла харківська волонтерка Чаговець.

 

 

За інформацією львівської волонтерки Світлани Сидоренко, у бійця залишилися дружина і двоє дітей 2,5 і 9 років, а також син 13-ти років від першого шлюбу.

 

«Після важкого поранення  на Луганщині,  в Харківському шпиталі помер військовослужбовець 57-ї бригади, Сівоконь Дмитро. Чисельні  операції. Декілька днів в медикаментозній комі. Ще одна операція. І серце чоловіка зупинилось. Вічна пам'ять герою! Щирі співчуття родині!», - написала Світлана Сидоренко у Facebook.

 

Волонтерка також навела банківські реквізити дружини Дмитра, для тих, хто хоче допомогти родині захисника України:

Катерина Сівоконь,

ПриватБанк        5168 7573 7376 9175

 

 

Зауважимо, що Дмитро Сивоконь – сьома бойова втрата української армії у липні.

 

Як повідомляла «УМ», 19 липня у харківському шпиталі від отриманих ран помер поранений під час обстрілу боєць Олександр Горбенко.