Володимир Рибачук з Вінниччини помер на передовій

13:48, 07.07.2021
Володимир Рибачук з Вінниччини помер на передовій

Володимир Рибачук помер на передовій в районі ООС.

У зоні ООС 5 липня помер старший солдат із Вінниччини Володимир Рибачук.

 

Як інформує УМ, про це 7 липня повідомили у департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА.

 

«5 липня 2021 року в зоні ООС помер наш земляк, житель Чечельницької територіальної громади Рибачук Володимир Миколайович», - йдеться у повідомленні.

 

Зазначається, що Рибачук пішов на військову службу за контрактом 15 вересня 2016 року. Він брав безпосередню участь у заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

 

Як уточнив у Фейсбуці голова Вінницької обласної ради В'ячеслав Соколовий, старший солдат Рибачук служив у 9-му окремому мотопіхотному батальйоні м.Кодима 59 окремої мотопіхотної бригади. Помер на місці несення служби в зоні проведення ООС, попередня причина смерті – проблеми з серцем.

 

Володимир Рибачук народився 25 липня 1978 року, виріс і працював у с. Білий Камінь Чечельницького (нині Гайсинського) району. Спеціальну освіту з 1994 р. по 1996 року здобував в Ольгопільському СПТУ.

 

Поховають захисника України 8 липня у рідному селі.

 

Як повідомляла "УМ", майор Богдан Бродовський загинув під час обстрілу на Донбасі в понеділок.