У Севастополі роздавали польову кашу в кашкети та долоні

20:31, 09.05.2021
У Севастополі роздавали польову кашу в кашкети та долоні

Роздача польової каші в Севастополі 9 травня 2021 року.

Окупаційна влада організувала військовий парад в українському Севастополі, після якого з облаштованої польової кухні роздавали усім бажаючим солдатську кашу прямо в долоні і кашкети з нагоди Дня перемоги.

 

Як передає Україна молода, про це повідомляє видання «Крим.Реалії» в неділю.

 

Зазначається, що цього року працювала одна польова кухня – пригощали гречаною кашею, і одноразовий посуд швидко закінчився.

 

За словами армійських кухарів, пластикових тарілок вистачило «на перші пів години». Охочим накладали кашу в кашкети, поліетиленові пакети, навіть на мобільні телефони, на зірване з сусідніх дерев листя, просто в долоні. За кашею вишикувалася черга в кілька десятків людей.

 

 

Щодо параду, то у ньому брали участі російські військові-окупанти і старшокласники-юнармійці.

 

У Міноборони Росії повідомляли раніше, що проведуть 9 травня паради в трьох містах окупованого Криму – Сімферополі, Керчі і Севастополі. Через заходи, присвячені Дню перемоги, в кримських містах влада попередила про транспортні обмеження, повідомлялося про перекриття рейду в Севастополі.

 

Як повідомляла «УМ», головний парад на Красній площі у Москві президент РФ Володимир Путін приймав у компанії лише одного іноземного гостя – президента Таджикистану Емомалі Рахмона.

 

Путін у своєму виступі до Дня перемоги не згадав про союзників СРСР, але казав про якісь «збіговиська недобитих карателів».