Володимир Онопрієнко загинув внаслідок обстрілу Старогнатівки

23:31, 12.03.2021
Володимир Онопрієнко загинув внаслідок обстрілу Старогнатівки

Старший солдат 24-го окремого штурмового батальйону ЗСУ «Айдар» Володимир Онопрієнко.

Старший солдат 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар» Володимир Онопрієнко загинув внаслідок ворожого обстрілу під Старогнатівкою в ніч з 10 на 11 березня.

 

43-річний захисник України з 53-ї бригади отримав смертельне кульове поранення.

 

Як повідомляє Україна молода, прізвище полеглого воїна оприлюднив 24-й окремий  штурмовий батальйон ЗСУ "Айдар" у п’ятницю.

 

«Під час бойового чергування був вбитий російськими найманцями старший солдат Онопрієнко Володимир Володимирович. Володимир завжди був відповідальною людиною, служив командиром відділення, вмів вправно керувати своїм підрозділом, за що його поважали побратими. Тепер йому назавжди 43 і він є воїном небесної роти батальйону «Айдар», - йдеться у повідомленні.

 

Водночас Черкаський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки повідомляє, що воїну оперативно було надано медичну допомогу, але, на жаль, врятувати його життя не вдалося.

 

Бойові побратими загиблого додають, що мати, дружина та донька  не дочекалися з війни свого захисника...

 

«Приносимо щирі співчуття та розділяємо біль втрати з рідними, друзями та близькими.. Пам'ятаємо.. Помстимось..  Героям слава!», - зазначили у «Айдарі».

 

Володимир Онопрієнко був уродженцем селища Драбів Черкаської області.  На військовій службі за контрактом - з квітня 2020 року.

 

Зі сторінки Володимира Онопрієнка у Facebook  можна зробити висновок, що до 53-ї бригади він служив за контрактом у 72-й окремій механізованій бригаді.

 

Так, у 2017 році він оприлюднив низку світлин з народними депутатками Іриною Луценко і Іриною Геращенко під час урочистостей з нагоди отримання 72-ю бригадою  імені Чорних запорожців чорного прапору “Україна або смерть”.

 

 

Володимир Онопрієнко є першою бойовою втратою української армії у березні 2021 року.

 

Читайте також: Загиблі герої лютого 2021-го.