Вбивство семирічної Марії Борисової: поліція Херсонщини повідомила подробиці, фото

11:44, 12.03.2021
Вбивство семирічної Марії Борисової: поліція Херсонщини повідомила подробиці, фото

Після того, як було знайдено тіло дитини у селищі Щасливе, на місці по трьох колах запустили п’ять службових собак. (Фото поліції Херсонської області)

Чотири доби правоохоронці і небайдужі люди шукали семирічну дівчинку Марію Борисову, яка пішла з дому і зникла в селищі Щасливе Олешківського району Херсонської області ще 7 березня близько 17:30.

 

На жаль, дівчинку знайшли задушеною в недобудованій сільськогосподарській  споруді 11 березня. Наразі судмедексперти встановили на її тілі ушкодження, які можуть свідчити про скоєння щодо неї статевого злочину.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомила ЗМІ речниця обласної поліції Херсонщини Тетяна Пшонь у п’ятницю.

 

«В області статевих органів та на внутрішніх частинах стегна виявлені тілесні ушкодження, які можуть свідчити про скоєння відносно неї статевого злочину», - зазначила речниця.

 

 

Наразі про підозру ще нікому не було повідомлено, оперативники працюють.

 

За словами пані Пшонь, після того, як було знайдено тіло дитини, на місці по трьох колах запустили п’ять службових собак – акти складені, куди собаки привели наразі у поліції не коментують.

 

За даними поліції, місце, де знайшли тіло дитини, раніше обстежували і пропустити його ніяк не могли, це означає, що злочинець переніс труп дівчинки сюди пізніше. Тіло дитини знайшли у покинутій будівлі, воно було в поліетиленову мішку. Дівчинка була одягнута.

 

«Сарай дуже добре проглядається і там крім мішка з дитиною нічого більше не було, його не могли пропустити», - наголосила речниця обласної поліції.

 

 

Як повідомив начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін поліцейські встановлюють особу, причетну до вбивства 7-річної дівчинки: кримінальне провадження, відкрите раніше за фактом зникнення дитини, перекваліфіковане - смерть дитини була насильницькою.

 

Як повідомляла "УМ", Офіс генпрокурора ініціює створення у соцмережах онлайн-каналів довіри для неповнолітніх дітей. Зокрема, мовиться про підлітків, які стали жертвами або свідками злочинів.