УПЦ МП погрожує мільйонними антиурядовими мітингами

10:24, 24.02.2021
УПЦ МП погрожує мільйонними антиурядовими мітингами

РПЦвУ спробує реалізувати “Чорногорський сценарій” в Україні для хаотизації суспільства.

УПЦ МП у разі подальшого продовження «тиску» з боку української влади може вивести близько «двадцятьох мільйонів людей» на антиурядові мітинги.

 

Як інформує УМ,   про це речник УПЦ МП Микола Данилевич заявив на Youtube-каналі РПЦвУ «Перший Козацький», повідомляє Духовний фронт України.

 

Він розповів, як брав участь в одному з «хресних ходів» й антиурядових мітингів в Чорногорії. Микола Данилевич зазначив, що ці мітинги, які очолював чорногорський митрополит Амфілохій (Радович), збирали величезну кількість людей. Такі антиурядові демонстрації, за його словами, цілком під силу зібрати і УПЦ МП.

 

«Коли буде потреба, ми підемо шляхом владики Амфілохія… у нас десь двадцять мільйонів повинні вийти на вулиці міст», – сказав речник УПЦ МП.

 

Він закликав владу України не перейменовувати його Церкву, щоб, «не дай Бог, не повторити релігійних воєн, які вже були в історії України».

 

Нагадаємо, РПЦвУ спробує реалізувати “Чорногорський сценарій” в Україні для хаотизації суспільства. Також московська церква виступила проти закону, який припинятиме діяльність церков, що загрожують суверенітету України.