Ватажок бойовиків «Дуремар» підірваний у Горлівці, фото

12:53, 15.02.2021
Ватажок бойовиків «Дуремар» підірваний у Горлівці, фото

Фугас заклали і підрвали під кріслом водія в автівці Сергія Попопва "Дуремара".

Сепаратист і колишній соратник ватажка бойовиків Горлівки Ігоря Безлера «Беса» - так званий «комбат народної міліції» окупованого міста Сергій Попов з кримінальними прізвиськами «Довгий» і «Дуремар» був підірваний у авто в понеділок вранці.

 

Як повідомляє Україна молода, про це інформують пабліки бойовиків у соцмережах.

 

За попередніми даними, невідомі заклали в автомобілі бойовика фугас (під крісло водя) і привели його в дію, коли він віз дочку до школи в Горлівці.

 

Попов «Дуремар» і його донька живі, але отримали поранення і перебувають у лікарні.

 

 

За даними терористів, стан «Довгого» лікарі оцінюють як середньої тяжкості. У нього множинні осколкові поранення нижніх кінцівок, осколковий перелом стегна. У його доньки контузія і шок, інших видимих ​​пошкодженьнемає.

 

Повідомляється, що зараз в'їзд і виїзд з Горлівки перекритий: спецслужби окупантів і рядові бойовики проводять "відпрацювання території".

 

Також є інформація, що вже когось схопили і "використовуватимуть для того, щоб продемонструвати "дії українських спецслужб ", які нібито спрямовані на ескалацію конфлікту і зрив перемир'я".

 

 

Східна правозахисна група повідомляє, що у Попова та голови окупаційної адміністрації РФ в Горлівці Івана Приходька "вже тривалий час конфлікт: не можуть поділити вивезення металобрухту з міста".

 

Зазначимо, що Попов є уродженцем Горлівки. Згідно з даними "Миротворця", під час окупації Криму він входив до складу "Самооборони Криму". Потім повернувся до Горлівки, входив до близького оточення одного з лідерів так званої "ДРН" Ігоря Безлера.

 

Як повідомляла «УМ», агенти ФСБ Росії планували викрасти і вивезти до Росії колишнього командувача Сил спеціальних операцій, генерал-лейтенанта Ігора Луньова. За це виконавцям пропонували 100 тисяч доларів.

 

Також оперативники СБУ затримали колишнього самопроголошеного «заступника міністра інформації» так званої «ДНР», який виїхав із окупованого Донецька і працевлаштувався політтехнологом у Києві.