Танці на крові: Федина критикує ідею відкриття покерного клубу в Будинку профспілок

16:14, 29.01.2021
Танці на крові: Федина критикує ідею відкриття покерного клубу в Будинку профспілок

Софія Федина і політв'язень Володимир Балух.

Ідея відкриття покерного клубу в Будинку профспілок – це логічне продовження тотального беззаконня і деградації, яке влада Зеленського влаштувала в Україні.

 

Як передає Україна молода, про це заявила народна депутатка фракції «ЄС» Софія Федина в коментарі телеканалу «Прямий».

 

«Я би хотіла, аби ті, хто просуває ідею покер клубу саме в Будинку профспілок, який є дуже символічним для Майдану і Революції Гідності, уявили собі ситуацію, що це могила їхньої мами, чи тата, чи сина, чи доньки, і на цій могилі хтось встановлює рулетку і запрошує до суспільної дискотеки. Ось так це сьогодні виглядає», – зауважила народна депутатка.

 

Пані Федина також додала: «Мені видається, у нас є десятки можливих інших нейтральних інституцій чи бізнесів, які можна розмістити в тому самому Будинку профспілок. На мою думку, там би мав стати осередок різних громадських патріотичних організацій, особливо молодіжних організацій, з конкретним вихованням, ідеологією, розміщенням музеїв».

 

Депутатка закликає суспільство і міську владу продемонструвати адекватну реакцію на подібні ідеї.

 

«Коли в нашій державі нівелюється все, що стосується України, цей покер клуб на кістках загиблих – це є логічне продовження того, що відбувається. Тому ми маємо на це відреагувати, ми маємо вимагати, зокрема, від міської влади не допустити цієї ситуації, і запропонувати тим, чи інших конкретним бізнесменам іншу потенційну локацію. Головне про що ми маємо думати, а яку державу ми хочемо мати? І чи нормально танцювати на крові?» – резюмувала представниця «Європейської Солідарності».

 

Зауважимо, що за неофіційними даними ЗМІ, у столичному Будинку профспілок, де під час Революції Гідності загинули люди, незабаром відкриють гігантський покерний клуб.

 

Як повідомляла «УМ», днями за позовом одіозного юриста Портнова ОАСК заборонив відзначати пам’ять українських героїв та видатних історичних постатей, а також вимагає переглянути героїзацію євромайданівців.