Син Геннадія Корбана загинув разом з однокласницею — ЗМІ

09:42, 06.01.2021
Син Геннадія Корбана загинув разом з однокласницею — ЗМІ

Квадроцикл перекинувся і діти потонули, попри невелику глибину

Син бізнесмена і політика Геннадія Корбана - Лев та його подруга - загинули в аварії у Дніпропетровській області, катаючись на квадроциклі.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє Telegram-канал "Карточный Офис" .

 

"Школяр Лев Геннадійович Корбан зник сьогодні вдень, після того, як поїхав кататися з однокласницею на баггі. Пізніше поліція виявила баггі на дні річки, в баггі виявили два трупи: Льва Геннадійовича Корбана і його однокласниці Васик Юлії Миколаївни", - сказано в повідомленні.

 

"Днепр оперативный" з посиланням на власні джерела повідомляє, що 5 січня недалеко від Дніпра 16-річні хлопець з дівчиною каталися на квадроциклі й впали в річку Мокра Сура. За інформацією видання, дівчина, яка проживає в Новоолександрівці, разом з однокласником, що приїхав у гості з Дніпра, поїхала вдень кататися на квадроциклі.

 

Після довгої відсутності дітей мати дівчини викликала поліцію. В результаті пошуків квадроцикл із загиблими був виявлений недалеко від села Новоолександрівка в річці Мокра Сура.

 

 

 

Попередньо, підлітки хотіли заїхати на місток, але не впоралися з керуванням і вилетіли в річку. Квадроцикл перекинувся і діти потонули, попри невелику глибину: вони були пристебнуті й не змогли вибратися.

 

 

На місці події працювали поліція і рятувальники. За допомогою троса квадроцикл з тілами загиблих дістали з річки. Всі обставини і подробиці трагедії встановлюватимуть правоохоронні органи.

 

21 березня 2016 Кіровським районним судом Дніпропетровська в цьому виробництві винесено вирок, Корбану було призначено покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з випробувальним терміном 1,5 року. Також в березні 2016 року він вийшов під домашній арешт.