В Україні розпочалася реєстрація на пробне ЗНО

11:27, 05.01.2021
В Україні розпочалася реєстрація на пробне ЗНО

Тестування відбудеться 10 квітня 2021.

У вівторок, 5 січня, почалася реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Зареєструватися можна до 19 січня включно на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти, йдеться в повідомленні пресслужби Міносвіти на сторінці в Facebook.

 

Для того, щоб зареєструватися, потрібно заповнити реєстраційну форму, зайти в особистий кабінет учасника пробного ЗНО за логіном і паролем, отриманими при реєстрації, роздрукувати квитанцію, оплатити послугу проведення пробного ЗНО, за 5-7 днів в особистому кабінеті учасника пробного ЗНО перевірити факт зарахування коштів.

 

З огляду на епідеміологічну ситуацію, учасники/учасниці пробного ЗНО можуть вибрати тільки один предмет для проходження пробного ЗНО.

 

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання можна скласти з одного з таких предметів: українська мова; українська мова та література; історія України; математика; біологія; географія; фізика; хімія; іноземні мови: англійська, іспанська, німецька та французька.

 

Тестування відбудеться 10 квітня 2021.

 

У 2021 році кожен учасник/учасниця пробного тестування зможе завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів з цього списку і пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді в форми на спеціальному сервісі для визначення результатів. Отже, в 2021 році можна буде як ознайомитися з процедурою проведення ЗНО під час пробного тестування з одного з навчальних предметів, так і перевірити рівень своїх знань з усіх предметів зі списку.

 

Результати пробного ЗНО +2021 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі визначення результатів на сайті УЦОЯО, буде оприлюднено на їх інформаційних сторінках 16 квітня.



У 2021 році українців чекають нові умови вступу до технікумів і коледжів.

 

Також в 2021 році абітурієнти зможуть самостійно вибрати третій предмет ЗНО при вступі до вузів.