Українка Христина Новицька знайдена мертвою у Туреччині в наручниках і з пакетом на голові

20:05, 03.01.2021
Українка Христина Новицька знайдена мертвою у Туреччині в наручниках і з пакетом на голові

Христина Новицька загинула за невідомих обставин.

Тіло 29-річної киянки Христини Новицької виявили у будинку в котеджному містечку Муглі в районі Ескічешме біля курортного Бодрума в Туреччині.

 

Коли турецькі правоохоронці проникли у будинок, то побачили дівчину, яка сиділа на стільці зі скутими за спиною руками в наручниках та з поліетиленовим пакетом на голові.

 

Як передає Україна молода, про це повідомляють турецькі ЗМІ в неділю.

 

За даними телеканалу t24, тіло дівчини знайшли у її будинку в Муглі.

 

Водночас низка турецьких ЗМІ повідомляє, що українка орендувала віллу.

 

 

Наразі відомо, що Христина Новицька не виходила на зв’язок з матір’ю, яка проживає в Україні, з 30 грудня. Згодом, 2 січня, мати попросила сусідів доньки перевірити, чи з нею все гаразд. Вони й викликали поліцію та слюсаря, щоб відчинив двері.

 

Правоохоронці виявили у будинку тіло мертвої українки в кайданках. Наразі тіло українки відправили в Інститут судової медицини на розтин, щоб встановити причину смерті. Поліція вивчає обставини трагедії.

 

 

Спочатку слідство розглядало версію самогубства оскільки всі двері вілли були зачинені, а на вікнах були грати. Однак після експертизи припускають, що дівчину міг вбити її хлопець.

 

Звістка розійшлась по турецьких ЗМІ, оскільки про смерть Новицької написав у Твіттері відомий турецький актор і телеведучий Альп Кірсан. Його будинок розташований у тому ж містечку, де жила дівчина. До слова, Кірсан назвав вбиту росіянкою, але його виправили у коментарях інші користувачі.

 

 

До речі, взимку поблизу курортного Бодрума досить безлюдно, особливо під час епідемії коронавірусу і новорічного карантину (в Туреччині - повний локдаун з 31 грудня по 3 січня).

 

Як повідомляла "УМ", громадянин України, 32-річний економіст Вільям Азар загинув внаслідок вибуху в порту Бейрута 4 серпня 2020 року.