Ватажок батальйону «Призрак» Олексій Марков загинув у ДТП

10:41, 25.10.2020
Ватажок батальйону «Призрак» Олексій Марков загинув у ДТП

Терорист Олексій Марков з позивним «Добрий» воював на Донбасі проти української армії з 2014 року.

Громадянин Росії, ватажок терористичного батальйону «Призрак» Олексій Марков загинув в аварії в районі Городка в окупованому Луганську у п’ятницю.

 

Як передає «Україна молода», про загибель найманця і терориста інформують сепаратистські інформаційні ресурси ОРЛО в суботу і неділю.

 

Спочатку бойовики не повідомляли про смерть свого ватажка Олексія Маркова, який з 2014 року воював на Донбасі проти української армії.

 

Згодом на сторінці батальйону бойовиків «Призрак» поінформували, що Марков і його дружина потрапили в ДТП, коли їхали з Луганська.

 

Аварія сталася 23 жовтня в районі Городка в Луганську, зіткнулися два легковика, маршрутне таксі і автомобіль місцевих «поліцейських», які їхали з включеними проблисковими маячками і сиреною.  "УАЗ" в результаті зіткнення перекинувся.

 

 

Олексій Марков з позивним «Добрий» воював на Донбасі проти української армії з 2014 року. Він був громадянином РФ і у своїх інтерв'ю зізнавався, що приїхав на Донбас з Москви.

 

Збройне формування, яким він керував, протистоїть ЗСУ в районі Золотого, Жолобка і Бахмутської траси.

 

Як повідомляла «УМ», попередній ватажок "Призрака" Олексій Мозговий загинув в результаті диверсії на трасі Перевальськ-Луганськ у 2015 році.

 

У травні 2020 року повідомлялося про те, що ще одного колишнього очільника "Призрака" Олександра Костіна знайшли мертвим у тюрмі бойовиків в окупованому Луганську.