Під Попасною загинув від кулі снайпера сержант ЗСУ

22:00, 19.03.2020
Під Попасною загинув від кулі снайпера сержант ЗСУ

Бійці ЗСУ дали ворогу адекватну відповідь на Донбасі. (Фото пресцентру штабу ООС)

Пострілом із снайперської гвинтівки був убитий 35-річний сержант Об’єднаних сил в районі Попасної Луганської області в четвер ввечері.

 

Про це повідомляє Військова служба правопорядку.

 

Трагедія сталася о 19:30 четверга. Загиблий отримав смертельне поранення в голову. 

 

Загибель українського бійця підтвердила у Facebook і співробітниця офісу генпрокурора Наталя Непряхіна.

 

«Погані новини з фронту. Працюють снайпери. У районі Попасної убитий наш військовослужбовець. За цим «кіпішем» з вірусом ми забули, що триває війна», - написала пані Непряхіна.

 

Захисник України проходив службу у військовій частині 0409, яка належить до 30 окремої механізованої бригади імені Костянтина Острозького і розташована у Новограді-Волинському Житомирської області.

 

Загалом, за даними пресцентру ООС, збройні формування РФ 11 разів порушили режим тиші у четвер. Поранено українського військовослужбовця.

 

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, озброєння БМП-1, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

 

Підрозділи операції Об’єднаних сил, які обороняються, використовували наявні вогневі засоби та дали збройним формуванням Російської Федерації адекватну відповідь.

 

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Його було евакуйовано до військово-медичного закладу, де йому оперативно надали належну медичну допомогу.