На Черкащині виявили задушеними трьох дітей

21:35, 17.03.2020
На Черкащині виявили задушеними трьох дітей

Селяни Придніпровського шоковані вбивством трьох дітей.

Страшна трагедія сталася у селі Придніпровське Чорнобаївського району на Черкащині. Тут виявили тіла трьох дітей. 

 

Як повідомив «Україні молодій» речник черкаського обласного управління поліції Дмитро Грищенко,  сьогодні надійшло повідомлення з цього села,  що в будинку знайшли мертвими трьох неповнолітніх дітей, а в прибудинковій споруді – тіло їхнього батька. Першими страшну картину побачила бабуся дітей.

 

Тож на місце події негайно виїхали працівники місцевої поліції, слідчо-оперативна група та керівництво ГУНП в Черкаській області.

 

У будинку поліцейські виявили тіла трьох дітей, віком від 4 до 9 років зі слідами удушення – двох старших дівчаток і найменшого хлопчика.

 

Водночас, проводячи огляд місця події, в прибудинковій споруді  поліцейські виявили батька вбитих дітей, який покінчив життя самогубством через повішання.

 

Як розповіли «УМ» жителі Придніпровського, родина загиблих не місцева.

 

«Вони приїхали в наше село кілька років тому. Жили у хаті на тій вулиці, де багато порожніх хат. З ними особо контакт люди не підтримували», – говорить житель Придніпровського Степан Миколайович.

 

Чоловік каже, бабуся дітей і  їхня мати, якій до 30 років, працювали на фермі, а батько дітей ніде не робив, зате добре пиячив, особливо останнім часом. Пару днів тому приходив до одного з односельців та просив позичити 500 гривень, той йому порадив піти працювати, аби гроші мати.

 

«У нашому селі такого жаху ніколи не було. Люди всі у шоці», – наголошує Степан Миколайович.

 

Працівники поліції продовжують працювати на місці події,  всі обставини з’ясовуються. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за пунктами 1,2 частини 2 статті 115 (умисне вбивство малолітньої дитини, двох або більше осіб) Кримінального кодексу України.