В Одесі у гуртожитку вибухнула граната: постраждали троє осіб

10:33, 07.01.2020
В Одесі у гуртожитку вибухнула граната: постраждали троє осіб

В одному з гуртожитків у Одесі під час побутового конфлікту стався вибух гранати, в результаті якого постраждали троє людей. 

 

Про це повідомляє пресслужба поліції Одеської області.

 

"Одеські поліцейські встановлюють обставини вибуху в одному з гуртожитків у Малиновському районі. Внаслідок події постраждало троє людей. Усіх їх доставлено до лікарні з численними осколковими пораненнями. Зараз на місці події працюють слідчо-оперативна група Малиновського відділу поліції, вибухотехніки та кінологи з собаками", - йдеться у повідомленні.

 

Встановлено, що троє мешканців гуртожитку вживали алкогольні напої на кухні загального користування.

 

Згодом до чоловіків приєднався ще один сусід, з яким у тих час від часу виникали побутові непорозуміння.

 

"Під час хмільного застілля між чоловіками знову виник конфлікт і непроханий гість покинув компанію, але не надовго. За кілька хвилин 38-річний чоловік повернувся із гранатою в руках. Кинувши вибухівку в кухню, зловмисник зачинив за собою двері та втік. Зараз правоохоронці вживають заходи щодо встановлення місця знаходження та затримання підозрюваного. Також вирішується питання про кваліфікацію даної події", - йдеться у повідомленні.


Як повідомляла УМ, 4 грудня о 10:12 в Одесі на 3-му поверсі 6-поверхової будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу виникла пожежа. 

 

Станом на ранок 5 грудня спостерігалося обрушення згорілих будівельних конструкцій всередині будівлі.

 

Жертвами пожежі стали 16 людей. З них двоє померли в лікарні, ще чотирнадцять були знайдені на місці трагедії. Також постраждали 47 осіб.