Арт-реабілітація: презентували ветерансько-волонтерський конверт

15:22, 06.12.2019
Арт-реабілітація: презентували ветерансько-волонтерський конверт

До Дня Збройних сил України ввійшов в обіг немаркований художній конверт, який прикрасили фрагменти робіт п’ятьох ветеранів та волонтерів, намальованих під час арт-реабілітаційних занять.

 

Це творчість Олександра Соболя, Тараса Глушка, Вадима Бойка, Руслана Боровика та Лариси Микитьон, учасників проєкту благодійної організації Артрехаб, яка допомагає психологічно відновлюватися людям, котрі опинилася в складних життєвих ситуаціях.

 

Нині Артрехаб працює з ветеранами й волонтерами АТО/ООС та їхніми родинами. Арт-реабілітаційні заняття за методою художниці Zinaїdи «Техніка червоної нитки».


«Як тренер пишаюся роботою кожного, - каже волонтерка Лариса Микитьон. - Приємно згадувати моменти творення робіт, що побачила на виставці присвяченій презентації конверта Укрпошти та Артрехабу. Як автор одної з робіт, що ввійшла до дизайну конверту, я горда, що вона стане частинкою 50 000 послань. Саме так я сприймаю проєкт за методикою "червоної нитки". Це послання передаватиметься з рук в руки з любов'ю до людей, які захищають нашу землю».


По 10 січня у приміщенні Музею пошти у Києві за адресою вул. Андрія Шептицького, 16\4, триватиме виставка робіт ветеранів та волонтерів, що їх створено під час арт-реабілітаційних занять Артрехаб. Вхід вільний.