У Запоріжжі представили нового прокурора області - Володимира Калюгу

16:51, 27.11.2019
У Запоріжжі представили нового прокурора області - Володимира Калюгу

Заступник глави ГПУ Гюндуз Мамедов представив у Запоріжжі нового очільника обласної прокуратури - ним став колишній керівник Харківської місцевої прокуратури №5 Володимир Калюга.
 

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

 

"Нашим завданням є системна та безапеляційна боротьба з корупцією і організованою злочинністю, збереження громадянського миру та спокою. Ці завдання особливо гостро ставить сьогодні громадськість, яка розраховує на Вашу відповідальність, справедливість та принциповість", – цитує нового керівника прокуратури області Калюгу пресслужба.

 

 

Володимир Калюга має вищу юридичну освіту. Почав працювати юридичним консультантом у Харкові ще в 1995 році. У своїй кар’єрі пройшов шлях від помічника прокурора до керівника місцевої прокуратури. У 2014 році очолив Круп’янську міжрайонну прокуратуру, за рік - Ізюмську місцеву прокуратуру, у 2018 році став керівником місцевої прокуратури №5 міста Харкова.

 

 

Як повідомляла УМ, генеральний прокурор Руслан Рябошапка підписав наказ про звільнення з органів прокуратури скандального прокурора Костянтина Кулика.