Напад на DZIDZIO організував рейдер Михайло Мішков (відео)

13:22, 28.12.2018
Напад на DZIDZIO організував рейдер Михайло Мішков (відео)

Михайло Хома має намір добитися правосуддя для своїх кривдників (кадр відео)

Напад на артиста Дзідзьо організував чоловік на ім'я Михайло Мішков, якому колишній учасник гурту нібито перепродав свою частку у компанії DZIDZIO.
 
Про це повідомила ТСН PR-менеджер гурту Лілія Слюсар.
 
"Колишній учасник гурту Олег Турко нібито продав свою частку (25%) нашої компанії певній людині - Михайлу Мішкову. Але ми піддаємо сумніву правомірність цього продажу, оскільки нам не були надані докази щодо продажу, тому не можемо сказати, що ця угода була законною", - розповіла Лілія Слюсар.
 
За її словами, Мішков неодноразово приїжджав до їхнього офісу із заявами про те, що він є співвласником компанії DZIDZIO, та вимогами про те, щоб йому виплачувалася частка від доходу.
 

Лілія додала, що вони просили у Мішкова надати докази продажу йому частки компанії, проте так і не дочекалися відповідних документів.
 
З часом Мішков перейшов до прямих погроз про нанесення тілесних пошкоджень Дзідзьо та іншим учасникам гурту.
 
І, судячи з усього, тепер рекетир виконав свої погрози.
 
Сам Михайло Хома прокоментував інцидент "Інформатору".
 
"Підбігає людина, б'є мене в лице, потім друга людина: "Ще раз таке станеться", - і б'є вдруге в лице. Вони побачили камеру і починають всі з Мішковим тікати. Вони всілися в три машини, два "Мерседеси" чорні і одна "Тойота Камрі" і повтікали, я це зафіксував на камеру", - розповів музикант.
 
Він додав, що буде домагатися правосуддя для своїх кривдників.
 
"Я почуваю себе впевнено, маю образу, але я хочу звернутися в поліцію і своїм прикладом показати, що в Україні є правосуддя. Закликаю і правоохоронні органи, і людей, щоб вони подивились і на моєму прикладі мали сміливість і гордість за державу, що у нас закон діє", - підкреслив Михайло Хома.
 
Нагадаємо, DZIDZIO побили в Києві на ганку радіостанції "Хіт ФМ". Зранку 28 грудня DZIDZIO мав ранковий ефір на радіостанції, проте так і не зміг зайти до будівлі, оскільки після виходу з авто його перестрів Мішков у компанії ще з двома невідомими чоловіками. Вони почали розмову на тему того, що гурт має виплачувати йому гроші, а згодом один з чоловіків напав на DZIDZIO, нанісши йому щонайменше один удар по обличчю.
 
Наразі на місці інциденту працює поліція, а лікарі встановлюють важкість отриманих травм.