Розвідник Ярослав Бугаєвський помер у шпиталі після смертельного поранення під Горлівкою

19:57, 12.09.2018
Розвідник Ярослав Бугаєвський помер у шпиталі після смертельного поранення під Горлівкою

Ярослав Бугаєцький помер від ран у шпиталі (фото: Ярослав Бугаецкий / Facebook)

Розвідник Ярослав Бугаєвський із 13-го батальйону 58-ї бригади отримав смертельні поранення під час обстрілу позицій українських армійців окупантами на Горлівському напрямку.

"12 вересня 2018 року в зоні АТО героїчно загинув шосткинець, боєць 13 мотопіхотного батальйону Ярослав Бугаєвський. Йому було всього 20 років", - повідомляють у Шосткинській міськраді.

Ярослав Бугаєвський отримав множинні осколкові поранення. Однак повідомлення про обставини трагедії у соцмережах різняться. Про те, що смертельні поранення воїн отримав під час мінометного обстрілу повідомляють його друзі, а інформацією його тренера спортклубу "Патріот" Ігоря Лакози - юнак підірвався на розтяжці під час розвідки.

20-річний військовий помер від ран у шпиталі.



Ярослав Бугаєвський захоплювався єдиноборствами, тренувався у  дитячо-юнацькому клубі фізичної підготовки "Патріот" у тренера Олександра Куниці. Він - володар чорного пояса з айкідо, на тренуваннях відшліфовував свою майстерність у карате.



По закінченню школи у Шостці вступив до місцевого хіміко-технологічного коледжу, але не завершив його, пішов на контрактну службу до лав Збройних сил.

Вдома на нього чекали мати та брат.



Через загибель на фронті Ярослава Бугаєвського у Шостці оголосили триденну жалобу.

Нагадаємо, у вересні на фронті загинули 20-річні бійці: Владислав Карпун із 58-ї бригади та Максим Авдієнко із 36-ї.