Скандал у Херсоні: журналістку Євгенію Вирлич побила дружина опоблоківця (відео)

10:20, 11.07.2018
Скандал у Херсоні: журналістку Євгенію Вирлич побила дружина опоблоківця (відео)

Вже відкрито кримінальне провадження за статтею 171 КК

У міськраді Херсона було побито активістку, громадського діяча, журналістку Євгенію Вирлич.
 
Про це сама журналістка повідомила на сторінці в соцмережах. Дівчина була присутня на засіданні бюджетної комісії Херсонського міськвиконкому.
 
"Мене побила шавка Власова", - написала вона у Фейсбуці.
 
За словами Вірлич, після закінчення комісії до неї підбігла Лілія Власова, дружина депутата Дніпровської районної у місті Херсоні ради Олександра Власова (Опозиційний блок). Між ними стався конфлікт, результатом якого стало побиття Власовою журналістки.
 
"Будеш відкривати рота, будеш отримувати кожного разу", - пригрозила Власова журналістці. Очевидно, під час засідання у журналістки виникли питання до бюджетної комісії, і це просто розлютило Власову. Вона агресивно розмахувала руками і викрикувала лайливі слова на адресу Євгенії.
 
Активістка сказала, що обов'язково напише заяву в правоохоронні органи. А на питання херсонців з приводу стану здоров'я потерпіла лише написала у Фейсбуці: "Друзі, нічого наразі не коментую. Почуваюсь погано. Все потім. Дякую!"
 
 
Як повідомляється в ЗМІ, за фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 171 КК - перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.
 
Нагадаємо, в червні в Маріуполі в одній з кав'ярень українському військовому зламали щелепу через українську мову.