Із лейтенантів у «полковники»: Олега Ляшка призначено на посаду комбата безпілотних систем – пояснення 11-го армійського корпусу

13:23, 15.10.2024
Із лейтенантів у «полковники»: Олега Ляшка призначено на посаду комбата безпілотних систем – пояснення 11-го армійського корпусу

Олег Ляшко вже тривалий час служить в ЗСУ й добре зарекомендував себе, принаймі, з боку начальства. (Фото: Олег Ляшко Facebook)

Призначення лідера "Радикальної партії" екснардепа Олега Ляшка, який служить у лавах ЗСУ, на посаду командира батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади, як пояснили в Сухопутних військах - пов'язане виключно з його успіхами в цій царині.

 

Як інформує УМ, про це 15 жовтня повідомили в 11-му армійському корпусі Сухопутних військ Збройних сил України у Фейсбуці.

 

"Офіційне повідомлення щодо призначення Олега Ляшка на посаду командира батальйону безпілотних систем.

 

В зв’язку з численними запитами медіа, щодо окремих кадрових рішень повідомляємо.

 

Рішення про переміщення лейтенанта Ляшка Олега Валерійовича на посаду командира батальйону безпілотних систем 63-ї ОМБР прийнято на підставі клопотання та плану переміщення командира 63-ї ОМБР", - сказано, зокрема, в повідомлені «сухопутників».

 

У повідомленні також наголошується, що за даними, отриманими від 63-ї ОМБР, лейтенант Ляшко за два роки служби в цій бригаді зарекомендував себе найліпшим чином.

 

Зазначається, що під час його перебування на посадах, пов'язаних із безпілотними системами, була організована робота з відбиття значної кількості механізованих штурмів, знищено сотні одиниць техніки та живої сили противника;

 

У вересні ББС 63-ї ОМБР увійшов до топ-10 підрозділів за ефективністю серед підрозділів та з'єднань Збройних сил України щодо ураження живої сили, військової техніки та інших засобів противника з використанням безпілотних систем.

 

Тож, враховуючи вищезазначене, командуванням 63-Ї ОМБР та 11 армійського корпусу, було прийнято відповідне кадрове рішення щодо призначення лейтенанта Ляшка на посаду командира батальйону безпілотних систем 63-ї окремої механізованої бригади, наголошують військові.

 

Додамо, ЗМІ у понеділок, 14 жовтня, поінформували, що 11 жовтня лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка призначили командиром батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади.

 

Як повідомляла УМ, комбат Олег Пігулевський поліг у бою під Покровськом.