Одіозний Портнов позивається до журналіста Бутусова з-за кордону

17:04, 02.08.2023
Одіозний Портнов позивається до журналіста Бутусова з-за кордону

Одіозний Андрій Портнов радо служив різним керманичам. (Фото з відкритих джерел)

Ексзаступник голови Адміністрації президента-втікача Януковича Андрій Портнов подав до суду на головного редактора Цензор.НЕТ, журналіста Юрія Бутусова.

 

Як інформує Україна молода, про це журналіст Бутусв повідомив у Фейсбуці.

 

Причина подання позову не була зазначена. Але в коментарях до посту журналіст пояснив, що йдеться про оскарження Портновим своїх зв'язків з Москвою. Мовляв, він "неабиякий патріот", а не ставленик рф. 

 

Також вказується, що колишній адвокат Портнова, Олександр Татаров, продовжує працювати в Офісі президента. 

 

"На мене подав до суду Андрій Портнов - колишній заступник голови адміністрації президента Януковича, на якого 9 грудня 2021 року були накладені санкції США. Портнова, звичайно, нема в Україні, він не захищає Україну та не протидіє російській агресії, його інтереси представляють адвокати", - йдеться в повідомленні.

 

Бутусов нагадав, що Портнов був "одним із кураторів судової влади в Україні" при Януковичі та Зеленському. А два колишніх адвокати Портнова наразі є заступниками голови Офісу Президента.

 

"Портнов офіційно відвідував офіс президента, який "приймав його аргументи". Очевидно, Зеленський і зараз "приймає аргументи" Портнова, тому що санкції проти нього наш президент забув ввести. Дивно, що наш найбільший союзник США ввів санкції проти Портнова, а президент України забуває це зробити вже півтора року. Не підтримує союзників у цьому питанні. Саме завдяки такому "дахуванню" з боку Зеленського Портнов взагалі зберігає можливості виставляти з-за кордону претензії громадянам в Україні", - наголосив головний редактор Цензор.НЕТ.

 

Як повідомляла УМ, нещодавно Юрій Бутусов розповів, як заступник голови Офісу президента Олег Татаров знищує військову поліцію під час війни, та виступає всупереч позиції міністра оборони та головкома ЗСУ.