Комбриг «Азову» Денис Прокопенко «Редіс» зустрівся з бійцями і знову поведе їх у бій, фото

21:50, 16.07.2023
Комбриг «Азову» Денис Прокопенко «Редіс» зустрівся з бійцями і знову поведе їх у бій, фото

Денис Прокопенко з позивним «Редіс» під час виступу перед бійцями «Азову». (facebook.com/azov.media4308)

Командир бригади Нацгвардії «Азов» підполковник Денис Прокопенко з позивним «Редіс», який нещодавно повернувся з Туреччини, зустрівся зі своїми бійцями та пообіцяв їм вже найближчим часом повернутися у стрій та знову повести їх у бій за Україну.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє бригада НГУ "Азов" у Facebook в неділю ввечері.

 

«Перебуваючи у полоні, я сказав, що для мене ця війна не закінчиться, доки ми не повернемо з полону нашого останнього бійця та не відновимо кордони України на стан 1991 року.

 

Я — солдат. Мене не цікавлять ніякі інші напрямки діяльності, крім військової справи. Моє серце, моя душа, моє тіло належать «Азову», - наголосив «Редіс», виступаючи перед бійцями.

 

 

Зазначається, що наразі Прокопенко проходить реабілітацію та "найближчим часом приступить до виконання службових обов'язків".

 

Під час зустрічі «Редіс» підкреслив, що основні зусилля сьогодні мають бути спрямовані на бойову підготовку та доукомплектування підрозділу особовим складом, технікою та озброєнням.

 

 

«Довгоочікувана зустріч з командиром, його присутність поруч із підлеглими та безпосереднє командування підрозділом — саме той необхідний заряд, який підніме бойовий дух військовослужбовців бригади та надасть їм додаткову впевненість на полі бою.

 

Особовий склад «Азову», який чекав на повернення командира з полону більше року, радий вітати його в строю та готовий до виконання будь-яких поставлених завдань», - йдеться  повідомленні бригади Нацгвардії.

 

 

Як повідомляла «УМ», 8 липня в Україну з Туреччини повернулися військові командири, які захищали "Азовсталь". Вони прилетіли разом з президентом Зеленським, який домовився про це з президентом Туреччини Ердоганом.