Резніков анонсував перетворення Міноборони на Міністерство контрнаступу

07:04, 02.03.2023
Резніков анонсував перетворення Міноборони на Міністерство контрнаступу

Олексій Резніков та його нові заступники під час зустрічі з послами G7. (facebook.com/reznikovoleksii)

Міністр оборони Олексій Резніков заявляє, що оолюване ним оборонне відомство  «перетворюється» на Міністерство контрнаступу.

 

Як інформує Україна молода, про це Резніков заявив під час зустрічі з послами G7 (Великої сімки), на якій він представив своїх нових заступників.

 

«Зустрівся з послами G7. Говорили про ситуацію на фронті і про зміни у нашому Міністерстві. Про те, як перетворюємо Міністерство оборони на Міністерство контрнаступу. Про НАТО і про зброю. Представив нових заступників: Олександра Павлюка, Андрія Шевченка та Віталія Дейнегу», - написав Олексій Резніков у соцмережах в ніч на четвер.

 

Міністр оборони додав: «Будуємо міністерство з ефективним управлінням уже зараз – на шляху до Перемоги. Це потрібно для успіху наших воїнів сьогодні та для надійного світу завтра».

 

На його думку, завданням минулого року було вижити, а завданням цього є максимально наблизити перемогу, створити для неї всі можливі умови.

 

Як повідомляла «УМ», Міністерство оборони та Генштаб ЗСУ вирішили вдосконалити та оптимізувати роботу ТЦК СП (колишніх військкоматів) після низки ганебних скандалів мобілізаційної кампанії в Україні.

 

В першу чергу йдеться про законодавчі права мобілізованих, які системно порушуються працівниками ТЦК СП й навіть не уповноваженими для роздачі повісток представниками рот охорони.